Prinţul Harry şi Meghan Markle vor pleca în primul lor turneu regal. Ce destinaţii au ales

Palatul Kensington anunţă primul turneu regal al prinţului Harry (33 de ani) şi al soţiei sale ducesa de Sussex Meghan Markle (36 de ani). Cei doi, care s-au întors recent din luna de miere, vor pleca în toamnă în mai multe destinaţii dezvăluite de reprezentanţii casei regale britanice, scrie adevarul.ro

Ducele şi ducesa de Sussex, care s-au întors recent din luna de miere, vor pleca în primul lor turneu regal în toamnă, scrie People. Ducii de Sussex vor începe turneul la Invictus Games în Sydney, Australia, competiţie care va avea loc între 20-27 octombmrie. Cuplul va erge apoi în Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă, potrivit unui comunicat al Palatului Kensington.

Noua ducesă de Sussex, care şi-a făcut pentru prima dată apariţia la balconul Palatului Kensington, la parada „Trooping The Colour“, de ziua Reginei Elisabeta a II-a, va pleca cu trenul regal alături de suverană, la dorinţa Majestăţii Sale, în vizita oficială pe care o vor face în Cheshire pe 14 iunie, pentru a inaugura podul Mersey, scrie Daily Mail.

Astfel, este pentru prima dată când Meghan va merge la un eveniment oficial fără a fi însoţită de soţul ei, prinţul Harry. De altfel, potrivit Daily Mail, nici prinţul William şi nici Kate Middleton nu au avut încă onoarea şi nici permisiunea de a călători cu trenul regal. Primul eveniment oficial la care Meghan Markle a participat în calitate de ducesă de Sussex a fost organizat în grădinile Palatului Buckingham, în cadrul unor festivităţi ce marchează a 70-a aniversare a prinţului Charles.

Soţia prinţului Harry, admirată pentru că oferă o nouă identitate monarhiei, se află în listă alături de Ruth Davidson, politician scoţian, Stella McCartney, creator de modă, şi J.K. Rowling, cunoscută pentru romanele din seria „Harry Potter”.

Revista britanică aduce, astfel, în prim-plan cele mai influente femei din diverse sectoare de activitate, precum artă, divertisment, ştiinţă, politică şi media.


Free WordPress Themes, Free Android Games