Neymar, ironizat pe rețelele de socializare. Cele mai tari glume după meciul Brazilia – Elveția

Nerefăcut 100%, dar cu o nouă frizură, Neymar a avut o prestaţie modestă în remiza neașteptată a Braziliei împotriva Elveţiei, primul meci al celor două reprezentative la Cupa Mondială din Rusia. Starul lui PSG a fost pus la zid de fanii fotbalului, aceştia fiind nemulţumiţi de jocul arătat de atacantul de 26 de ani, scrie digisport.ro

„Joci fotbal ca o micuţă fetiţă. Dacă ai avea puţin curaj nu te-ai mai arunca şi n-ai mai plânge ca un copil” / „Ţi-ai pierdut timpul la salonul de înfrumuseţare” / „A jucat azi Neymar?” / „Ce umilinţă! Urăsc acest egal! Du-te naibii Neymar cu tăiţeii tăi din cap”, au fost câteva din reacţiile fanilor pe Twitter, care n-au fost lipsiţi de imaginaţie.

Înaintea debutului naționalei sud-americane la acest turneu final, selecţionerul Tite a anunţat că Neymar nu este că apt 100% să joace.

Neymar a suferit o accidentare la finalul lunii februarie şi a fost nevoit să se opereze. Fotbalistul a bifat doar două meciuri, ambele amicale, înainte de debutul la CM 2018, dupa ce a primit „verde” din partea medicilor.

Deși nu a făcut cel mai bun meci cu Elvetia, Neymar a fost cel mai faultat jucător în meciul cu Elveția de la CM 2018. Starul brazilian a suferit 10 faulturi în partida de la Rostov și a fost la un pas să doboare recordul deținut de eneglezul Alan Shearer la o ediție de Campionat Mondial, care a fost faultat de 11 ori la întâlnirea cu Tunisia din 1998.

Neymar este cel mai scump fotbalist din lume, după ce PSG l-a cumpărat vara trecută, de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro.


Free WordPress Themes, Free Android Games