Mai – luna internațională a masturbării

Întâi mai este prima zi din luna internațională a masturbării. Dacă nu știai despre asta, atunci nu ești singur, pentru că nu este atât de mediatizată această lună, scrie empowher.com.

De fapt, istoria ar fi început din anul 1992, când regizorul Jerry Seinfeld a atins un subiect tabu în timpul unui episod din Seinfeld. Într-una din primele scene, mama personajului George Costanza îl prinde că masturbează. Mai apoi, patru prieteni din New York au intrat într-un concurs pentru a determina cine ar putea răbda cel mai mult timp fără a masturba. Cu toate acestea, ei nu au putut să spună cuvântul „masturbare” în emisie, așa că sa născut combinația „master în domeniul meu”. Nimeni nu a câștigat.

Deci, cum o suprapunere de tip masturbare are o lună de-a ei? A început în 1995 în San Francisco ca răspuns la demisia forțată a chirurgului american Joycelyn Elders.

După un discurs la Ziua Mondială a Organizației Națiunilor Unite împotriva SIDA din 1994, un membru al audienței a întrebat-o pe Elders despre potențialul masturbării de a descuraja activitatea sexuală timpurie. Ea a răspuns: „Cred că este ceva care face parte din sexualitatea umană și o parte din care probabil ar trebui să fie învățat”.

Acesta a fost sfârșitul carierei chirurgului general al Washingtonului, dar începutul lunii naționale de masturbare. Fondatorii jucăriei de sex din San Francisco și magazinul de educație Good Vibrations au spus: „Destul este de ajuns!” Ei vroiau să facă două lucruri: să mențină conversația despre prezența lui Elders și să facă oamenii să vorbească despre masturbare.


Free WordPress Themes, Free Android Games