(galerie foto) Cum poți combina lucrurile vechi de acasă cu simțul umorului pentru a face ceva frumos și original? Iată metode interesante

Știm că vara este specială prin florile sale colorate și înmiresmate și tot ele ne aduc buna dispoziție.  Orice floare ne înfrumusețează nu doar viața, ci și casa și grădina, dar trebuie să știm cum să le păstrăm alături de noi. Iar atunci când îți pasă de peisajul fascinant al curții  tale, amenajarea ei devine o plăcere și în același timp o provocare. Învață cum să îți transformi grădina într-un loc fermecat cu idei impresionante.

În orice magazin poți găsi ghiveciuri și suporturi interesante pentru flori, însă dacă ești interesat de faptul cum este amenajată grădina ta, cea mai bună soluție este să ți-o amenajezi singur. Astfel grădina ta va fi una originală, banii îi poți folosi în scopuri mult mai necesare, iar lucrurile vechi le poți readuce la viață  transformându-le în obiecte utile.

Timpul cu soare de afară este numai bun de meșterit lucruri inedite. Cu ajutorul unei imaginații bogate poți face din gradina ta un loc incredibil. Pentru aceasta poți folosi diferite buturugi, umbrele, anvelope, butoaie din metal, cadă de baie uzată, o colivie veche pentru păsări, cizme de cauciuc, cutii de vopsea, genți sau dacă pur și simplu ți s-a stricat ghivechiul cu ajutorul acestor idei ingenioase îl poți transforma în ceva neobișnuit.

Iată câteva exemple care te vor inspira pentru crearea unor suporturi haioase:

Articol realizat de studenta stagiară pentru altfel.md, Rodica Popa.


Free WordPress Themes, Free Android Games