„Dacă m-aş ocupa de VAR, nu ai rezista 5 minute pe gazon!”. Vazquez şi Ramos, dialog amuzant pe reţelele de socializare

Chiar dacă Spania a fost lovită de demiterea lui Julen Lopetegui, chiar înaintea debutului la CM 2018, atmosfera este una relaxată în lotul „Furiei Roja”. Acest lucru este demonstrat de dialogul amuzant purtat pe reţelele de socializare de Sergio Ramos şi Lucas Vazquez, scrie digisport.ro

Fundaşul Realului a postat pe Twitter o poză cu un arbitru responsabil cu tehnologia VAR, explicând că acesta seamănă foarte mult cu Vazquez. Răspunsul atacantului de 26 de ani a fost unul pe măsură.

„Dacă m-ar lăsa cinci minute să mă ocup de VAR, nu ai rezista cinci minute pe teren”, a comentat Lucas, făcând referire, în glumă, la stilul mai dur de joc al fundaşului de fier al „galacticilor”, alături de care a câştigat de trei ori consecutiv UEFA Champions League.

Astfel, tensiunile au dispărut după demiterea lui Lopetegui, care s-a lăsat iniţial cu un scandal de proporţii. Ramos a sărit să îl bată pe Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal. Doar intervenţia lui Gerard Pique a liniştit spiritele.

Julen Lopetegui a fost demis de pe banca Spaniei cu o zi înainte de startul Cupei Mondiale și cu două zile înainte de primul meci al Spaniei la Mondialul din Rusia (3-3 cu Portugalia). Antrenorul de 51 de ani a fost înlocuit cu Fernando Hierro, directorul sportiv al „La Roja”.

Decizia a fost luată de Feredație după ce Lopetegui a anunțat că a semnat cu Real Madrid, luând prin surprindere pe toată lumea. Lopetegui va fi prezentat oficial ca antrenor al lui Real Madrid, ca înlocuitor al lui Zinedine Zidane, în această seară, pe stadionul Santiago Bernabeu.


Free WordPress Themes, Free Android Games