Ce decizie a luat CR7 după ce a fost bătut la un meci de tenis de masă. Evra a dezvăluit tot

Cupa Mondială din Rusia și-a disputat primele 12 meciuri și până acum un singur jucător a ieșit în evidență cu adevărat. Este vorba despre portughezul Cristiano Ronaldo, care a reușit un hat-trick împotriva Spaniei. Patrice Evra, fost coleg cu Ronaldo la Manchester United, a dezvăluit o poveste superbă din trecut, cu CR7 în rol principal și Rio Ferdinand în rol secundar, scrie digisport.ro

„Cristiano este o mașină. Îmi aduc aminte că a jucat o partidă de tenis de masă cu Rio Ferdinand și a pierdut. A fost atât de supărat încât imediat l-a trimis pe vărul său să-i aducă o masă pentru a se antrena. Două săptămâni s-a antrenat pe acea masă. Evident, a revenit și și-a luat revanșa în fața lui Rio, de fața cu toți colegii. Âsta este Cristiano!”, a spus Patrice Evra, pentru ITV Sport’s.

Spania și Portugalia au remizat în derby-ul grupei B, scor 3-3. Ronaldo a fost omul meciului, cu 3 goluri din 4 șuturi. De asemenea, lusitanul a atins o viteză maximă de 33,9 kilometri pe oră în unul dintre cele de sprinturi făcute de-a lungul meciului.

Presa spaniolă a aflat secretul formei de zile mari a lui Cristiano. Conform celor de la AS, Cristiano Ronaldo și-a adus în Rusia propriul fizioterapeut. Este vorba deJoaquin Juan, un spaniol care lucrează de foarte mulți ani cu numeroși jucători de baschet din NBA.

După 4.225 de minute jucate în tricoul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo a părut mai proaspăt ca niciodată în meciul de debut al Portugaliei de la Cupa Mondială. Lusitanul a alergat din primul până în ultimul minut și punctul obținut de naționala lui Fernando Santos i se datorează în mare măsură. Juan lucreză alături de Ronaldo de mai mulți ani, iar după ce Portugalia a reușit să câștige Europeanul din 2016, spaniolul este privit ca un adevărat talisman.

În următoarea etapă din faza grupelor, Portugalia va întâlni Maroc, iar Spania, pe Iran.


Free WordPress Themes, Free Android Games