(#ALTFEL) Mărturiile moldovencelor, despre cele mai penibile tentative de agățare din viața lor

Pentru a face cunoștință cu o fată ai nevoie de o metodă creativă cu care să o impresionezi. Din păcate, nu toți băieții fac la început o impresie bună, unele fete se simt total aiurea când băieții încep cu stângul. Am rugat mai multe fete din Moldova să ne povestească diferite situații penibile și comice din viața lor, în care băieții au încercat să facă primul pas.

Iată răspunsurile primite:

Cristina, 22 de ani: Eram în transport public, mergeam la facultate și învățam ceva din fugă din tabletă. El s-a așezat lângă mine și a început să citească în glas, a început să pună întrebări prostești: unde învăț? cu ce mă ocup? am coborât la jumătate de drum.

Ana, 20 de ani: Cineva mi-a scris: „salut dragutza Alinutza.” Pe când pe mine mă cheamă Ana sau Anișoara. Un început oribil.

Catea, 18 ani: Eram în troleibuz, când să achit taxa cineva zice: „Pentru fata ceea frumoasă achit eu”. Dezgustător.

Alina, 21 de ani: „Salut Alina, îmi place zâmbetul tău) Voi trimete 500 de euro pentru cumpărături.”, nu m-am mai interesat de care cumpărături.

Mariana, 26 de ani: Cineva m-a întrebat dacă tatăl meu e bucătar, i-am zis că nu, de ce? A zis că straniu, că din două ouă a făcut un puișor ca mine. De atunci mă uit ciudat la ouă.

Nadia, 22 de ani: Mergeam pe drum concentrată în telefon, un băiat din urmă strigă: „Domnișoară domnișoară, v-a căzut…” Eu, nedumerită, mă uit pe jos și nu văd nimic, apoi mă uit la el și îl întreb ce mi-a căzut? El: „Dispoziția” Am râs și am mers mai departe.

Ana, 24 de ani: Unu s-a apropiat de mine pe stradă și a cerut să-l servesc cu covrigul din care mâncam. După care m-a urmărit câteva intersecții,spunând că imi poate oferi cele mai fierbinți clipe din viața mea, dacă merg cu el la Valea Morilor. Acum mă țin mai departe de Valea Morilor.

Irina, 23 de ani: „Îmi plac fetele europene albe. Fetele albe sunt cele mai bune” E foarte ciudat să auzi asta de la un bărbat de culoare.

Nadia, 24 de ani: „Buna ziua. Eu imi cer scuza de deranj dar, privind albumul tau cu poze nu mam putut aptine sa nuti scriu sati spun ca trasaturi feminine ai foarte foarte frumoase” Nu știa că am alergie de la agramați.

Maria, 22 de ani: „Maria, inima mea fără inima ta ii ca timon fara pumba.”. „Inima mea fara inima ta ii ca betonul fara nisip”. Nu știu ce mai face inima lui, fără inima mea.

Elena, 22 de ani: La munca:
– Ce faci după lucru seara?
– Nimic. Mă odihnesc.
– Dacă vrei poți să vii la mine să ne jucăm.
– Să ne jucăm?
– Da, am jocuri de masă.
A fost un moment jenant.

Irina, 20 de ani: „Noroc. Ești frumoasă nu vrei să bazarim?” Aici bazarul s-a încheiat.

Anișoara, 24 de ani: Eram în club cu încă 2 prietene. Cânta un „medleak”. La un moment dat un băiat se apropie de mine, îmi zice „ești frumușică”, și mă invită la dans. Eu zic nu, merci. După, el o invită pe a doua fată care tot il refuză. N-ai sa crezi, dar a invitat-o și pe a treia fată la dans, care l-a refuzat și ea desigur. Eu așa tupeu nu prea am văzut în viața mea. Probabil credea că e la loterie.

Cristina, 20 de ani: Eram cu prietena mea. „Hai, că vă duc eu acasă; -Nu, mulțumim. -Ei nu, dap la fete întâi e „Nu” și pe urmă e „Da”. Toți băieții trebuie să știe: Nu înseamnă NU!

Daniela, 20 de ani: Un băiat îmi scria des, iar eu mereu îl ignoram. Într-o zi mi-a zis că-mi cumpără o casă în Las Vegas dacă-i răspund, la ce i-am zis să nu mă deranjeze. Nu a funcționat și l-am blocat. El a rămas fără mine, iar eu fără casă în Las Vegas.

Tanea, 26 de ani: Cel mai penibil a fost când s-a apropiat de mine un băiat în parc și mi-a dat o bere. A zis că îs singură și par tristă, iar o bere m-ar înveseli.

Olea are 22 de ani și o experiență bogată:
1) Un băiat m-a întrebat dacă iubesc mâncarea iute și imediat a scos un chilli din buzunar. Bine că nu a scos altceva.
2) Cineva m-a invitat la el acasă, i-am zis că am prieten, la care mi-a răspuns că nu-i nici o problemă, doar are și el prietenă.
3) În Olanda m-am prezentat Olly, pentru că ei nu puteau pronunța Olea. Un băiat m-a întrebat: Hey Olly, do you want to suck my lolly?

Băieți, notați în carnețel frazele cu care nu trebuie să începeți discuțiile.


Free WordPress Themes, Free Android Games